loading

Boldwealth Property Management

Bold Wealth

Contact Info

Biz Kimiz ?
BOLD Varlık Yönetimi

BOLD Varlık Yönetimi, müşterilerimiz için birikimlerini ve finansal büyümeyi en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan, kişiye özel gayrimenkul yatırım stratejileri konusunda uzmanlaşmış, Atlanta, GA (ABD) merkezli, lider bir gayrimenkul danışmanlık firmasıdır. Ekibimiz, karma kullanım, konut, ofis, perakende ve endüstriyel geliştirme ve yönetim alanlarında 50 milyon doları aşan bir geçmiş performansıyla mülk edinme ve portföy oluşturma konusunda uzmandır. Müşterilerimizden herhangi bir komisyon almamak prensibimizdir; Önceliğimiz yatırım için gayrimenkul arayışınız boyunca size destek olmaktır.

Finansal Büyümenizi Sağlayan Yol
bold Varlık Yönetimi Tanıtım Filmi
Videoyu Oynat
VIP listemize katılın

Lütfen aşağıdaki formu kullanarak bizimle iletişime geçin. Sizi dinlemekten mutluluk duyarız.

    Güvenilirlik

    Köklü geçmiş performansımıza yansıyan, yıllar süren özverili hizmet üzerine sağlam bir temele sahip olmaktan gurur duymaktayız.

    Şeffaflık

    Tüm süreçte müşterilerimize, ücretler, yatırım stratejileri ve düzenli, kapsamlı raporlama hakkında net ve açık bilgi sağlarız.

    İletişim

    İyi iletişim aynı zamanda şirketin sorularınıza ve endişelerinize duyarlı ve açık olduğu anlamına da gelir.

    PREMIUM PROJELER
    0
    ADET MÜLK
    0
    YILLIK TECRÜBE
    0
    ÇÖZÜM ORTAKLARI
    0
    bold varlık yönetimi
    Neden BOLD ile Yatırım

    Önde gelen bir danışmanlık şirketi olarak, çeşitli bütçelere ve tercihlere uygun, çeşitli, yüksek kaliteli gayrimenkul seçenekleri sunmak için Atlanta ve çevresindeki önde gelen inşaat firmaları ve proje geliştiricilerle işbirliği yapıyoruz. ABD’deki ortaklıklarımızın yanı sıra farklı ülkelerden bireysel yatırımcılarla da sağlam bağlantılar kurduk.

    ABD’de yatırım fırsatı için yeni bir ev, konut ve ticari mülk arıyorsanız, küresel satış profesyonellerinden oluşan ekibimiz size yardımcı olmaya kendini adamıştır. Misyonumuz, finansal planınıza ve gereksinimlerinize uygun ideal yatırım fırsatını bulmaktır. Daha fazlasını keşfetmek ve Bold Varlık Yönetimi ile yolculuğunuza başlamak için bugün bize ulaşın.

    neden biz ?
    Kişiye Özel Yatırım Danışmanlığı

    Destekleyici bir ekiple işbirliği yapmak çok önemlidir. BOLD olarak müşterilerimize ideal yatırım amaçlı gayrimenkulü bulmalarında yardımcı olmaya kararlıyız. Mükemmel mülkü bulmak için uzmanlığımızı kullanarak, ihtiyaçlarını anlamak için müşterilerimizle yakın işbirliği içinde oluyoruz. Akıcı Türkçe ve İngilizce bilen ekibimiz sayesinde dil engeli sorun olmaktan çıkıyor.Destekleyici bir ekiple işbirliği yapmak çok önemlidir.

    Dil engeli olmadan Yüksek Kaliteli Hizmet
    Sorunsuz Satın Alma Süreci
    neden biz ?
    Sorunsuz Satın Alma Sürecinin Sağlanması

    Mülk seçiminin yanı sıra, sorunsuz bir süreç, stressiz bir satın alma deneyimi sağlamak için tüm profesyonel hizmetleri yönetiyoruz. İster konut ister ticari amaçlı olsun, size yol gösterecek uzmanlığa ve kaynaklara sahibiz.

    Neden biz ?
    Kapsamlı Gayrimenkul Portföyü

    Kapsamlı gayrimenkul portföyümüz ve geniş gayrimenkul uzmanları ağımız, müşterilerimize çok çeşitli seçenekler sunmamıza olanak tanır. 20’den fazla yatırım projesi ve mevcut yüzlerce gayrimenkul projesi ile her bütçeye ve ihtiyaca hitap edebiliyoruz.

    Her Bütçe ve İhtiyaca Uygun Gayrimenkul
    Güçlü Ortaklık ağı
    Neden biz ?
    Geniş Çözüm Ortağı Yelpazesi

    Yıllar boyunca bir dizi ortakla güçlü ilişkiler kurduk ve bu da müşterilerimize geniş bir yelpazede hizmet ve destek sunmamıza olanak tanıyor. İki dil bilen muhasebeciler ve avukatlar bulmaktan, finansman için sizi özel bankalara bağlamaya kadar, müşterilerimize yolun her adımında yardımcı olacak kaynaklara sahibiz.