loading

Boldwealth Property Management

Bold Wealth

Contact Info

BOLD VARLIK YÖNETİMİ
Hizmetlerimiz

BOLD Varlık Yönetimi, yatırım danışmanlığı, yeni inşaat projeleri, ticari/konut projelerini satın alma/satma/renovasyon, ticari acentelik hizmetleri, mülk yönetimi, Yatırımla ilgili hukuki/finansal/muhasebe/konut kredisi (mortgage)/sigorta hizmetleri dahil olmak üzere kapsamlı bir profesyonel gayrimenkul hizmetleri yelpazesi sunar. . Yetenekli ekibimiz, gayrimenkulünüzün satış potansiyelini en üst düzeye çıkarmanıza ve portföyünüzü verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olmaya kendini adamıştır.

Kişiye Özel Uzun Vadeli Yatırım Danışmanlığı

BOLD’da uzman ekibimiz, getirileri en üst düzeye çıkarmak ve finansal hedeflere ulaşmak için özel stratejiler sunarak, müşterilerin gayrimenkul yatırımının karmaşıklık süreçlerinde yardımcı olmaya kendini adamıştır. İster deneyimli bir yatırımcı olun ister piyasada yeni olun, yolun her adımında kişiselleştirilmiş rehberlik ve kapsamlı destek sağlıyoruz.

Kişiye özel hizmet
Yeni Projeler
Yeni İnşaat Projeleri

Müşterilerimizin mükemmel gayrimenkul yatırımını veya evini bulmalarına yardımcı olmaya kendimizi adadık. Bu nedenle hem konut hem de ticari alanda çok çeşitli yeni inşaat projeleri sunuyoruz. Uzman ekibimiz, portföyümüze eklenecek yalnızca en kaliteli projeleri dikkatle seçerek, zevkinize ve bütçenize uygun birçok seçenek arasından seçim yapmanızı sağlar.

Emlak Hizmetleri

BOLD’da deneyimli profesyonellerden oluşan ekibimiz, ister yatırım amacıyla bir mülk satın almak, ister mevcut mülkünüzü mümkün olan en iyi fiyata satmak veya bir mülkü kârlı bir getiri elde etmek için değiştirmek istiyor olun, olağanüstü sonuçlar sunmaya kendini adamıştır. Her gayrimenkul işleminin benzersiz olduğunu biliyoruz, bu nedenle özel hedeflerinizi dinlemeye ve onlara ulaşmanıza yardımcı olacak özelleştirilmiş bir strateji geliştirmeye zaman ayırıyoruz. Pazar araştırması ve mülk analizi yapmaktan anlaşma müzakerelerine ve yenilemeleri yönetmeye kadar sürecin her yönünü profesyonellik ve uzmanlıkla ele alıyoruz.

Emlak Hizmetleri
Mülk Yönetimi
Mülk Yönetimi

Satın aldığınız gayrimenkulün kiralama süreci tamamlandıktan sonra malik-kiracı ilişkisinin profesyonelce yönetilmesi gerekir. Mülk yöneticilerimiz, tüm konularda mülk sahibinin birincil irtibat kişisi olarak hizmet eder ve sorun çözücü çözümler sunar. Özellikle yatırımcılar için fatura yönetiminden olası sorunların çözümüne kadar her şeyi denetleyerek önemli bir yükü hafifletiyoruz. Amacımız yatırımcıların gayrimenkul yatırımlarını en karlı şekilde sürdürmektir. Kira geliri size geri dönerken mülkle ilgili tüm süreçleri sizin adınıza biz yönetiyoruz.

Finans & Muhasebe ve Konut & İş yeri Kredi Hizmetleri

BOLD'da yatırım ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere tasarlanmış geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. İster yasal ve finansal rehberliğe, ister şirket kurma ve hesaplarını yönetme konusunda yardıma, ipotek konusunda yardıma veya sigorta hizmetlerine ihtiyacınız olsun, tüm yatırım ihtiyaçlarınız için kapsamlı bir çözüm sunuyoruz. Uzmanlardan oluşan ekibimiz, yatırım yönetiminin incelikleri konusunda size rehberlik etmeye ve finansal hedeflerinize titiz bir dikkat ve özveriyle ulaşmanızı sağlamaya kararlıdır.

Finansal Hizmetler